}

Alumeco og Metalcenter Group på hi-messen 2019

 

 

 

Kom forbi vores stand til en snak om rødmetaller og aluminium, bliv inspireret af nyheden ALUPOR og hør om de nyeste tekniske samt digitale muligheder i aluminium - og kobberbranchen, imens du nyder en god kop kaffe, som vores barista har friskbrygget efter dine ønsker. 

 

Som noget helt nyt afholder vi tre fokussessioner, hvor du kan møde nogle af vores eksperter til en snak om alt fra 3D-print til digitale muligheder og porøst aluminium. 

 

Hør om vores digitale tilbud 

Tirsdag den 1. oktober kl. 10.00-11.30

Tag forbi vores E-commerce Manager, Niels Findstrup, og få en snak om de mange muligheder du opnår ved at have adgang til vores online platforme. 

 

Vi kan allerede nu afsløre, at vi resten af året giver dig 3 % på alle dine ordrer, når du bestiller via alumeco.dk!* Vi opretter gerne et login til dig på messen, men du kan også tilmelde dig med det samme lige her eller ved at ringe til os på 66178117. 

 

*Gælder alle standardprodukter samt savede plader og stænger. Produkter tilknyttet prisaftaler, tilbud og outletvarer er undtaget. Tilbuddet gælder t.o.m. 31. december 2019. 

 

ALUPOR - Porøst aluminium med uendelige muligheder

Onsdag den 2. oktober kl. 10.00-11.30

Har du hørt om ALUPOR? ALUPOR er et innovativt, porøst aluminiummateriale, der kan fremstilles med præcis den porøsitet, du har brug for til dit produkt. 

 

Mulighederne med ALUPOR er mange, og Group Quality and Development Manager René Christensen vil meget gerne vise dig materialets struktur samt fortælle dig om alt fra principperne bag produktionen af ALUPOR til materialets egenskaber og anvendelsesmuligheder. Du får selvfølgelig også mulighed for at se et stort udvalg af porøsiteter samt konkrete anvendelser af materialet. 

 

Indtil vi ses på messen, kan du læse meget mere om ALUPOR lige her

 

3D-print: Et værdifuldt redskab i designprocessen

Torsdag den 3. oktober kl. 10.00-11.30

Oplev de mange muligheder med 3D-print af prototyper, når Teknisk Konsulent Thomas Gork demonstrerer, hvordan 3D-print foregår i praksis, og fortæller om de fordele du opnår, når 3D-print er en integreret del af processen bag udfærdigelsen af kundespecifikke design! 

 

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere, kan du allerede nu læse om 3D-print lige her - så er du klar til at se processen i praksis! 

 

Messekonkurrence med spændende præmier 

Alle dagene kan du deltage i vores store messekonkurrence, hvor du kan vinde signerede spillertrøjer fra Odense Håndbold-spillerne Stine Jørgensen og Trine Østergaard. 

 

Om torsdagen trækker vi to heldige vindere, der hver især vinder en trøje, så skynd dig forbi og vær med!

 

 

 

 Du finder os på stand J7318. Vi glæder os til at se dig!

 

Besøg hi-messen gratis

Det er gratis at besøge hi-messen, du skal blot registrere dig på forhånd i deres online billetsystem, hvorigennem du modtager en billet, der gælder alle tre dage.