Nu kan du klare indkøbet med få klik – døgnet rundt

Du finder alle vores produkter i webshoppen, og lagerstatus opdateres hvert kvarter, så du ikke går forgæves.

På Min side finder du dine tidligere ordrer, åbne tilbud og track and trace på de ordrer, der er på vej til dig. Du kan også tilføje produkter til din favoritliste, så du hurtigt kan finde de varer, du køber mest.

Priserne opdateres hver dag baseret på dagens kurser.

Alumeco webshop

Hvad kan du mere i webshoppen?

Læg en ordre på 37 sekunder

Med drag and drop kan du lægge din PDF- eller Excelordre direkte i kurven og gennemføre en ordre på under et minut. Vi koder dine varenumre ind i webshoppen, så den selv kan aflæse ordren. Kontakt din sælger for at få sat drag and drop op – så klarer vi resten.

Når dine varenumre først er kodet ind i webshoppen, bliver de kædet sammen med vores produkter. Det betyder, at du kan søge på dine egne varenumre i webshoppen, og du kan se en komplet liste med de produkter, du har varenummer på.

Få helt styr på, hvad du bruger pengene på

Under købsdata kan du se en nøjagtig statistik over alle dine indkøb – uanset om du har købt i webshoppen eller via din sælger.

Du kan bl.a. se dit indkøb af hvert enkelt varenummer i kg eller kr., og du kan se fordelingen mellem aluminium, kobberlegeringer og rustfrit stål.

Alumeco purchasing data

Alle dokumenter samlet ét sted

Se alle dine åbne tilbud og godkend eller afvis tilbuddet. Du kan også finde alle dine tidligere fakturaer og ordrebekræftelser og bestille certifikater på dine ordrer.

Savede aluminiumplader: Nu kan du uploade ordren direkte i kurven

Nu kan du uploade et bestillingsark med en bestilling på savede aluminiumplader direkte i kurven, så du slipper for at finde hver enkelt vare og taste dimensionerne ind.

Webshoppen aflæser selv varenummer og mål, så du kan gennemføre ordren med få klik.

Kasper Mikkelsen fra Schnoor Plast i Hobro er lige begyndt at bestille savede aluminiumplader hos Alumeco, og han er begejstret for bestillingsarket:


Det er skidesmart, at jeg kan bestille savede plader så nemt. Jeg kopierer bare bestillingen ind i Excel-arket, og så lægger jeg det i kurven.

Varenumre, mål, pris og stykpris er der lige med det samme. Hvis jeg skulle gøre det manuelt, skulle jeg sidde og finde hvert enkelt materiale og taste alle oplysninger ind – det ville tage lang tid.

Kasper Mikkelsen, Schnoor Plast
Kasper Mikkelsen, Schnoor Plast

Sådan kommer du i gang

Uanset om du allerede er kunde hos Alumeco eller aldrig har handlet med os før, kan du få adgang til webshoppen her. Hvis du allerede er kunde, skal du blot krydse feltet over formularen af, inden du udfylder den.