Byg og konstruktion

Smukke og elegante løsninger i aluminium og kobber.

 

Materialer med lang levetid, let håndtering, mulighed for genanvendelse og høj korrosionsbestandighed. Erfarne specialister og rådgivere, færdigbearbejdede emner klar til montage, individuelle løsninger, lagerføring og løbende levering.

 

Læs om vores bygløsninger

 


Med Alumeco som din professionelle partner har du adgang til hele pakken – fra stærke produkter i unikke materialer til rådgivning gennem hele dit byggeprojekt, valg af de rette løsninger og præcis levering, når der er brug for løsningerne på den enkelte byggeplads.

 

Vi er lagerførende i standardløsninger, men udvikler ofte individuelle løsninger, der er tilpasset det enkelte projekt og er klar til montage, når de leveres. Du får sparring hele vejen igennem fra der skal vælges materialer til der skal defineres løsninger, og Alumeco lader dig få fordel af vores store netværk af samarbejdspartnere. Det kommer til udtryk i form af højere kvalitet, større fleksibilitet og lavere omkostninger.

 

Når løsningen er på plads har du mulighed for at lade Alumeco lagerføre dine produkter. Samtidig leverer vi, efter en fleksibel leveranceplan, i det tempo, der matcher byggeprojektets faser. Ved levering er løsningerne ofte bearbejdede, så du har færre arbejdsgange på pladsen, hvor der i stedet kan fokuseres på den egentlige opgave, nemlig montagen.