Vind


Vindmøller er en vigtig del af vejen frem mod en CO2-neutral fremtid,

og gennem mere end 20+ år har Aluwind været en del af vindmølleindustrien. Her har vi leveret løsninger med de rette
kvaliteter - fra lang levetid til muligheden for genanvendelse.

 

Aluwind leverer løsninger til vindmølleindustrien med:

· Lang levetid
· Let håndtering
· Mulighed for genanvendelse
· Høj korrosionsbestandighed

 

Med Aluwind som din professionelle partner har du adgang til vores mange års erfaring, og vi kan tilbyde dig vores skræddersyede løsninger: ”One Box” og designafdeling stiller dig stærkt.

 

Med vores One Box-løsning samler vi flere leverancer for dig i én pakke, og løsningen kan tilrettes, så den matcher dine behov og netop din værdikæde. Du kan også gøre brug af vores designafdeling til at udarbejde stærke produkter i bæredygtige materialer.

 

Produktion matcher nyeste standarder og krav
Aluwind tilbyder dig produktion, der matcher de nyeste standarder og krav. Samtidig anvendes de nyeste produktionsmetoder, og det hele kan kombineres med en logistik-løsning, hvori der også indgår indkøbte komponenter, som vi pakker efter dine krav.

Global tilstedeværelse og logistik
Aluwind’s globale tilstedeværelse og logistikløsninger sikrer dig levering over hele verden til aftalt tid. Vi tager samtidig højde for handelsrestriktioner og lokale retningslinjer.

 

Klar konklusion: One Box understøtter din forretningsmodel
I forhold til erfaring, udvikling, design, produktion, logistik og distribution understøtter Aluwind’s One Box-løsning både din forretningsmodel og skaber værdi for din forretning.

 

Mere om vores vindløsninger