Alumeco

Alumecos hovedkvarter i Odense rummer kontorer, højreoler, lager og produktionsfaciliteter.
Alumecos hovedkvarter i Odense rummer kontorer, højreoler, lager og produktionsfaciliteter.

Alumeco ApS – En verden af metaller

Alumeco er en international metalgrossist grundlagt i 1983 med hovedsæde i Odense, Danmark. Alumeco leverer løsninger i aluminium, rustfrit stål, kobber, bronze og messing til den metalforbrugende industri. Som global leverandør og samarbejdspartner har vi en vidtrækkende, international kontaktflade samt en række datterselskaber i Europa, Nordamerika og Kina.

Gennem omfattende investeringer i virksomhedens fysiske rammer og tidssvarende maskiner råder Alumeco over et af Nordeuropas største aluminiumslagre, eget coilcenter samt to fuldautomatiske højreoler – disse tiltag gør det muligt for os at efterkomme vores kunders ønsker samt markedets udvikling, og derved garanterer vi altid den bedst mulige service.

Vi har opbygget vores ekspertise gennem næsten 40 år. Takket være vores engagerede og dygtige medarbejdere kendetegnes vi ved kompetent vejledning og stor intern viden om metaller. Hver eneste dag arbejder vi målrettet på at realisere og udvikle løsninger, der fokuserer på kundens specifikke ønsker.

Vores vision er: 'TO BE NUMBER 1 – By creating competitiveness for our partners' Hermed forpligter vi os til konstant at øge indsatsen på kvalitetsområdet ved eksempelvis at investere i højreoler, nye save, IT-intelligente løsninger samt personaleuddannelse. Alle vores bestræbelser skal sikre, at vores kunder og leverandører altid oplever et godt samarbejde med Alumeco.

Se en oversigt over vores datterselskaber her.

 

Alumeco i tal

   
Grundlagt 1983
 Antal ansatte, Odense 266
 Antal ansatte, koncernen 983
 Hovedkontor Odense, Danmark
 Certificering

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

 CVR. nr. 1985 1974
 Medlem af: Aluminium Danmark| 
Eksportforeningen

Video: Alumeco Company Presentation

Video: Alumeco - Metal Supplier

Alumeco gennem tiden...

  • Alumeco 1983-1990
  • Alumeco 1990-1997
  • Alumeco nu