Skal vi hjælpe dig med specialprofiler?

Som specialister i aluminium har vi stor viden samt erfaring inden for specialprofiler. Vi har i mange år løst store som små design- og leveringsopgaver til en lang række forskellige brancher og industrier. Uanset hvilken opgave du stiller os, kan vi bidrage med professionel sparring og hjælp, der er tilpasset præcis din opgave. Vi hjælper til i alle trin i processen fra idéudvikling til levering, og sikrer dig derved en grundig og overskuelig proces, der altid prioriterer det enkelte behov.

Logistik set-up

Med et samlet lagerareal på over 40.000 m2 og et omfattende logistik set-up er vi behjælpelige med alt fra lagring til levering af dine materialer.

Global leverandør og samarbejdspartner

Gennem vores konstant voksende, globale netværk er vi altid gearede til at finde den rette leverandør til dig.

Markedsorienteret

Ved at følge markedet tæt giver vi dig altid professionel købsrådgivning baseret på markedets bevægelser.

One Stop Shopping

Vi tilbyder et bredt udvalg af såvel standard- som specialvarer, hvilket betyder, at du kun behøver at handle dit aluminium ét sted.

Uafhængig

Vores økonomiske styrke og samarbejde med en lang række specialiserede producenter gør, at vi er uafhængige og konkurrencedygtige – til din fordel.

Viden- og erfaringsbaseret rådgivning

Forløbet frem mod et færdigt emne i aluminium kan være komplekst. Derfor er vores organisation skræddersyet, så du altid oplever simple og overskuelige løsninger, der selvfølgelig tager afsæt i kvalificeret og professionel rådgivning.

Fra idé til produkt - Vi følger dig hele vejen

Når du samarbejder med os, vil du altid opleve, at du indgår i et dynamisk forløb, hvor vi sammen gennemgår store som små detaljer, indtil alle dine forventninger er afstemt. Vi ved, at du som kunde vil binde såvel menneskelige som økonomiske ressourcer til dit projekt – derfor er det vores mål, at du føler dig tryg gennem hele forløbet, og får efterlevet præcis dine ønsker. Et samarbejde med Alumeco er din sikkerhed for, at du får det optimale ud af din investering gennem en så simpel og struktureret proces som muligt.

  • Din idé
  • Rådgivning og sparring
  • Fælles aftale
  • Igangsættelse
Det starter med din idé

Så snart du har en god idé, så vil vi gerne bidrage med vores viden. Sammen danner din idé og vores viden de bedste forudsætninger for dit projekt.

Afklaring

Vi kan tidligt i processen visualisere din idé via 3D-print. Med vores ekspertise kan vi rådgive dig, så din løsning bliver så optimal som overhovedet muligt.

Det kan betale sig!

Gennem de indledende processer har vi sammen med dig fundet den optimale løsning. Nu er vi klar til at sætte din ordre i gang, så du er sikker på, at dit projekt kan afsluttes til tiden.

Igangsættelse

Du kan nu slappe af. Vi har overtaget processen, og følger din leverance, indtil den leveres hos dig eller din kunde.