Kundetilpassede løsninger

I både små og store projekter kan der være brug for helt særlige løsninger, der er udviklet til projektet. Det kræver erfaring, materialekendskab, fleksibilitet, stærke samarbejdspartnere, fokus på omkostninger – og professionel sparring i hele processen fra idéudvikling til levering af den helt rette løsning på din opgave.

 

Hos Alumeco har vi i mange år løst store som små design- og leveringsopgaver til en lang række forskellige brancher og industrier. Her går vi netop på tværs af metaller, muligheder og selskaber for at udvikle den løsning, der er brug for.

Vi investerer vores erfaringer og kompetencer i en målrettet og overskuelig proces, hvor vi følger dig hele vejen fra idé til produkt og løsning.

 

Hertil kommer…:

 

Totalløsning og mulighed for One Stop Shopping
Med Alumecos omfattende program og brede kompetencer kan du lave One Stop Shopping. Vi gør det nemt, enkelt og effektivt for dig. Også i forhold til lagerføring og løbende, præcis levering af dine materialer og de løsninger, vi har udviklet.
Alumeco er en full-service partner, der tilbyder dig en totalløsning, hvor der også er mulighed for bearbejdning, overfladebehandling, montage, pakning og logistik.

 

Global leverandør og samarbejdspartner
Alumeco er leverandør og samarbejdspartner med en bred og international kontaktflade, som du også får glæde af, når vi sammen udvikler dine tilpassede og unikke løsninger. Det handler bl.a. om netværk og fleksibilitet i forhold til sourcing.

 

Markedsorienteret og kvalificeret købsrådgivning
Prisen på metaller kan være en temmelig ustabil størrelse, men hos Alumeco er vi markedsorienterede og følger markedet tæt – også på dine vegne.
Derfor kan vi tilbyde dig en præcis, opdateret og professionel købsrådgivning.
Hvornår er metalprisen lav, så det kan svare sig at indkøbe større materialemængder – og hvornår er prisen for høj til større indkøb? Vi guider dig til de optimale indkøb.

 

Faste kontaktpersoner i udviklingsfasen
I udviklingsfasen af dine løsninger lægger vi stor vægt på dialog og udveksling af ideer og data. Derfor har du altid faste kontaktpersoner hos Alumeco, mens vi er i udviklingsfasen. Det giver kontinuitet og stabilitet i processen.

 

Effektiv logistik
Din nyudviklede løsning skal tilsættes en effektiv logistik, der omfatter både opbevaring og levering. Det tilbyder Alumeco dig i et moderne logistik-setup på vores lagre og højreoler i Odense og Coswig, hvorfra vi leverer de aftalte produkter og mængder til aftalt tid.

 

 Aluminium kundetilpassede løsninger

Kobber kundetilpassede løsninger