Karriere

Vores dedikerede medarbejdere er til stede i 11 lande.

Ansat i Alumeco

 

Medarbejderne i fokus

Alumeco tilbyder faglig udfordring og udvikling, spændende arbejdsopgaver og ikke mindst gode karrieremuligheder, som matcher vores medarbejderes ambitioner. Der tilbydes en sund arbejdsplads med godt kollegaskab og en dagligdag med mulighed for sund mad og frugtordning. Alumeco foretager med jævn mellemrum en medarbejdertilfredshedsmåling, hvor der arbejdes konstruktivt med resultaterne for at sikre fortsat fokus på trivsel og balance i virksomheden.

 

Alumecos kultur

Alumecos vision om at blive den foretrukne aluminiumpartner i Skandinavien og Østersøregionen skal blandt andet nås ved at respektere virksomhedens to overordnede kerneværdier: Købmandskab og kundefokus.

 

Organisationen er desuden kendetegnet af korte, ukomplicerede beslutningsveje, direkte kommunikation og en åben omgangstone, hvor problemer løses uformelt. Alumeco er en flad, salgsdreven organisation, som lever af at fokusere på den gode service, også kolleger imellem.

 

Der arrangeres årligt sociale sammenkomster og Alumeco støtter deltagelse i fx det årlige Eventyrløb i Odense, DHL Stafetten (Odense) og anden firmaidræt. Hertil kommer også afdelingsarrangementer samt den årlige julefrokost, som hvert andet år afholdes sammen med alle koncernens datterselskaber. Disse aktiviteter er med til at styrke sammenholdet på tværs af organisationen.

 

Ledige stillinger

Vi opfordrer dig til at holde øje med vores hjemmeside, hvor alle ledige stillinger bliver annonceret. Det vil glæde os at modtage din ansøgning, hvis en af de ledige stillinger har din interesse.

 

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men nedenfor kan du se de ledige stillinger, vi aktuelt søger besat. For yderligere oplysninger, klik stillingen.

 

   Kvalitetstekniker/-koordinator (For Aluwind)

 

   Salgskoordinator