ALUCOBOND®

Med materialets enestående stivhed og fladhed samt massive men fleksible struktur, byder ALUCOBOND® på ubegrænsede muligheder for kreative, nyskabende og individuelle løsninger. Da ALUCOBOND® kan anvendes både indendørs og udendørs, er der ingen restriktioner ift. design og konstruktion af pladerne. Materialet er i øvrigt brandklassificeret efter EU normen EN 13501-1.

Pladerne kan på grund af deres høje formbarhed, stabilitet samt lave vægt, let fabrikeres og tilpasses på byggepladsen. Samtidig er der i forbindelse med pladernes lethed, ekstreme stivhed samt plane overflade, lave omkostninger forbundet med underkonstruktion og fastgørelse af disse. Herudover er ALUCOBOND® brudsikkert, vejrbestandigt samt vibrationsdæmpende.

Anvendelsen af ALUCOBOND® i byggerier giver mulighed for individuelt design, og med en stor variation af flotte farver samt fortræffelige egenskaber, kan ALUCOBOND® blandt andet være løsningen, hvis du for eksempel skal have udført byggeri med: Facade- og skillevægsplader, brystnings- og altaninddækninger, balkonbeklædning, sollameller, dørfyldninger, tunnelbeklædning, overdækninger, pavilloner samt væg- og søjlebeklædning.

Både kernematerialet samt aluminiumspladerne er mulige at genanvende, hvilket gør ALUCOBOND® til et fuldt ud genanvendeligt materiale.

 

ALUCOBOND®

Systemprofiler

Detaljetegninger

Datablade

Drift og vedligeholdelse / Beskrivelser