Alumeco Coil Center - Cut to Length

Alumeco Coil Center in Coswig

Alumeco Cut to Length Center saver plader i fixlængder efter dit ønske

Cut to length ved Alumeco Coil Center

 

Når vi saver plader i fixlængder efter dine ønsker, kalder vi det Cut to Length. Vi har vores eget Coil Center, der ligger i Coswig ved Berlin. Her kan vi med stor præcision save plader efter de dimensioner, du ønsker.

 

Se film fra vores Coil Center:

 


Dine fordele som kunde

Produktchef Mogens Solgaard Levinsen, vurderer, at du kan drage fordel af at bestille plader på fixmål, uanset hvilken størrelse din virksomhed har:

 - Vores kunder lever i en hverdag, hvor hurtig levering, fleksibilitet og ikke mindst de samlede omkostninger på et projekt spiller en afgørende rolle for konkurrenceevnen, og dermed forretningen. Fra vores Coil Center kan vi hurtigt levere præcis de dimensioner, som kunden efterspørger, til en meget konkurrencedygtig og attraktiv pris, siger han og fortsætter:

- Ved at købe plader i fixlængder fra os, kan vi tilbyde en minimal lagerbinding. Samtidig er de savede plader klar til brug, hvilket minimerer mængden af skrot betragteligt.

 

Lakerede plader i fixlængder

Hvis du har brug for lakerede plader i fixlængder, kan vi også sørge for det. Vi lagerfører de farver, I oftest efterspørger, men vi leverer også gerne farveløsninger, der er præcis, som du ønsker.

Husk også, at du altid kan bestille både savede plader og savede stænger via vores webshop. Har du ikke et login? Klik her, så giver vi dig adgang til webshoppen, hvor du døgnet rundt kan vælge mellem mere end 10.000 aluminiumprodukter.

 

  • Alumeco coil center i Coswig
  • Kvalitetskontrol på vores center
  • Plader klar til levering hos kunden.
  • Et produkt klar til brug - mindre spild