Nu er det blevet 3 gange hurtigere at handle ved Alumeco

Nu er det blevet 3 gange hurtigere at handle ved Alumeco

Du har måske bemærket, at der er kommet ekstra fart over feltet i vores webshop i denne uge. Vi har nemlig givet hele hjemmesiden en gennemgribende overhaling, så den nu er 3 gange hurtigere end før.

Niels Wolmar, Group Commercial Manager i Alumeco, siger:

Det skal være nemt og lynhurtigt at handle på nettet – det kender vi jo også fra vores privatliv. Derfor har vi opgraderet webshoppen og ryddet op i det digitale baglokale, så det hele glider lidt lettere for kunderne

Nu er webshoppen en ren tavle, der er klar til meget mere udvikling i de kommende år – og hvis du har gode idéer i forbindelse, så læs med i bunden af siden her.

Mobilen har også fået et løft

Det er ikke kun på hastigheden, at du kan mærke opgraderingen. Mobilversionen af hjemmesiden har fået et løft, og du kan uden problemer gennemføre en ordre direkte fra din mobil eller tablet. 

Du kan også udnytte alle funktionerne på Min side, for eksempel finde gamle fakturaer, godkende tilbud eller tjekke dine købsdata.

RST1

Hvad skal vi forbedre næste gang?

­­­­­­­­­­­­­­­Rasmus udvikler og driver webshoppen, og han vil rigtig gerne høre dine forslag og ønsker.

Hvilke funktioner savner du i webshoppen?

Hvad ville gøre dit arbejde lettere?

Er der noget, der ikke virker, som det skal?

Send dine svar til Rasmus på marketing@alumeco.dk, så tager han det med i udviklingen – og måske kvitterer han med en biografbillet, hvis forslaget er rigtig godt.