}

”Vi ventede ikke på efterspørgslen fra kunderne – vi gjorde det bare”

Mikael Bach Guldbrand fra DecoDemp foran lydisoleringspaneler lavet med GreenAl fra Alumeco.

 

At drive en succesfuld virksomhed handler ofte om at turde satse på et nyt produkt, før kunderne er begyndt at efterspørge det.

Og det var præcis, hvad Mikael Bach Guldbrand fra DecoDemp i Odense gjorde, da han besluttede at skifte fra almindelig aluminium til det mere bæredygtige GreenAl, som Alumeco netop havde taget ind i sortimentet.

Mikael Bach Guldbrand driver nemlig sin virksomhed efter en simpel regel:

”Jeg siger altid: Vi går ikke efter at være billigst, vi går efter at være bedst – og med GreenAl kommer vi et skridt tættere på at være bedst,” forklarer han.

Hjælper allerede kunderne med at vinde opgaver

Aluminiumsprofilerne fra Alumeco udgør den bærende konstruktion i DecoDemps akustikpaneler, så det er ikke små mængder aluminium, der hvert år passerer gennem værkstedet i Næsby. Derfor besluttede Mikael Bach Guldbrand at komme fremtidens bæredygtighedskrav i forkøbet og skifte det energitunge aluminium ud med en mere bæredygtig variant.

Og det har vist sig at være den helt rigtige beslutning.

Allerede nu har flere af DecoDemps kunder nemlig vundet opgaver, fordi de med DecoDemps produkter kunne levere den mest bæredygtige løsning.

Om DecoDemp

Bæredygtighed tænkes ind i hele produktet

GreenAl er ikke det eneste element, der skal gøre DecoDemps akustikpaneler mere bæredygtige. Genanvendelse og bæredygtighed er tænkt ind i hele produktet. Bl.a. har DecoDemp udviklet et design, hvor profilerne samles med standardiserede plastikkomponenter, så hele rammen kan skilles ad i rene, genanvendelige materialer.

Alternativet er at lime eller svejse konstruktionen sammen, og så er det meget svært at skille materialerne ad til genanvendelse.

Det lydabsorberende fyld i akustikpanelerne genanvendes i et samarbejde med Rockwool, og endelig er DecoDemp ved at udskifte polyesterbeklædningen med uld, som rummer flere bæredygtighedsperspektiver. Derudover er panelerne lavet sådan, at beklædningen kan skiftes ud, når moden skifter, så panelet samlet set får en meget længere levetid.

Casen er udarbejdet i samarbejde med DecoDemp.

  • Akustikpaneler fra Decodemp.
  • Panelerne kan betrækkes med forskellige motiver, der matcher omgivelserne.
  • Et GreenAl-profil fra Alumeco, som udgør den bærende konstruktion i akustikpanelerne.
  • GreenAl-profiler på DecoDemps lager.
  • Beklædningen på de lydadsorberende paneler fås både i uld og polyester, og den kan udskiftes efter behov.
  • DecoDemps støjdæmpende paneler i et skolekøkken.