}

Vi overholder alle retningslinjer i forbindelse med COVID-19 – Men vi er her stadig!

Mandag den 23. marts 2020 

På grund af den nuværende situation i Danmark er der i øjeblikket meget stille på kontorerne på Næsbyvej 26. Til gengæld er der fuld aktivitet på vores lager og ude på vores mange nyoprettede hjemmekontorer, hvor vi alle sidder klar til at hjælpe dig 

Selvom vi ikke er på vores sædvanlige kontorer, bliver du selvfølgelig stadig mødt af den gode service, du kender, og skulle der være behov for det, kan vi sagtens arrangere virtuelle møder. På trods af denne tid, hvor vi alle bliver nødt til at gøre tingene lidt anderledes end vi plejer, er det nemlig vigtigt for os, at vi stadig tilbyder dig en grundig, personlig og nærværende service.  

Selv vores 3D-printer har fået en ny, midlertidig arbejdsplads hjemme hos vores Technical Designer Thomas Gorkså han fortsat kan designe og udvikle specialtilpassede profilløsninger.  

Du skal derfor ikke være i tvivl omhvor vidt alle vores services stadig er gældende - det er de, og vores lager er stadig fuldt fungerende 

Skulle du ikke selv have tiden til at kontakte os, har vores webshop som altid åbent døgnet rundt, og her har du blandt andet mulighed for at bestille standardvarer samt savede plader og stænger, og du kan som noget helt nyt også aftage fra dine kontrakter online. Hvis du endnu ikke har et login til vores webshop, skal du blot udfylde denne formular, så sender vi dig et.  

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Med venlig hilsen  

Alumeco og Metalcenter Group 

 

Vores 3D-printer i nye, hjemlige omgivelser.

Vi sidder klar til at hjælpe dig fra vores mange hjemmekontorer.