}

Mød Alumeco på BYGGERI'20

Besøg os og hør om STACBOND®: Ultimative sandwichplader til moderne byggeri! Fra tirsdag den 10. marts til fredag den 13. marts finder du os på BYGGERI-messen i messe C i Fredericia – vores stand har nummer E-7019. Som eksklusiv samarbejdspartner i Danmark har vi her fornøjelsen af at repræsentere STACBOND®.  

 

STACBOND® er europæisk producerede og fuldt genanvendelige beklædningsplader til facader. Pladerne består typisk af en 3 mm tyk mineralkerne, som omsluttes af 0,5 mm tynde aluminiumplader på for- og bagsiden. Opbygningen af STACBOND® giver materialet lav vægt samt høj overfladeplanhed og bearbejdelighed. Kombineret med det brede udvalg af farver og finishes, åbnes der op for unikke designmuligheder, hvor såvel æstetikeren som funktionalisten kan stilles tilfredse.  

 

Som et af de få sandwichpanelprodukter i Europa er STACBOND® CE-mærket, og materialet opfylder ligeledes alle øvrige krav til dansk byggeri. Kompositpaneler fra STACBOND® findes i flere varianter med forskellige brandklassificeringer, og derfor er det muligt at efterleve de høje krav til brandsikkerhed ved at anvende STACBOND® i din facade- eller beklædningsløsning.  

 

Ved montering af STACBOND® fastgøres pladerne på et underlag. Vi medbringer derfor også et stort udvalg af profilsystemer, herunder beslag og profiler, der kan anvendes til opbygning af underlag for facaden. 

 

Vi glæder os til at møde dig på messen, hvor du kan se et stort udvalg af de mange produkttyper fra STACBOND® samt høre mere om de mange muligheder og fordele ved at inddrage STACBOND® i din løsning. 

 

Det er gratis at besøge messen, og du kan registrere din deltagelse via dette link

 

Indtil vi ses, kan du her gå på opdagelse i vores mange forskelligartede eksempler på moderne facade- og interiørløsninger eller læse mere om STACBOND® lige her