}

Afgiv dine ordrer så tidligt som muligt de næste 14 dage

Torsdag den 12. marts 2020

For at inddæmme yderligere spredning af coronavirus/COVID-19, har de danske myndigheder præsenteret en række anbefalinger, som vi af hensyn til vores medarbejdere selvfølgelig følger.  

Vi vil i denne sammenhæng pointere, at vi med stor respekt for den nuværende situation er bemandet således, at alle vores aktiviteter er fuldt funktionsdygtige. Vi yder derfor stadig den service, du er vant til, herunder både varemodtagelse og afsendelse af ordrer. I øjeblikket afholder vi dog ikke fysiske møder, og vi tager heller ikke på kundebesøg, men vi arrangerer gerne digitale møder, hvis det er nødvendigt. 

Vi beder dig dog være opmærksom på følgende:  

 

Fra i dag torsdag den 12. marts 2020 og 14 dage frem er det vigtigt, at du afgiver dine ordrer så tidligt som muligt på dagen, hvis du ønsker, at de skal afsendes samme dag. 

 

Hvis vi foretager yderligere justeringer, vil vi informere om dette via vores LinkedIn, Facebook, nyhedsbrev samt hjemmeside. 

Vi håber på din forståelse for situationen, og du er som altid meget velkommen til at kontakte os – vi står til rådighed i vores sædvanlige åbningstider, hvor vi er klar til at hjælpe dig.  

 

Med venlig hilsen  

Alumeco og Metalcenter Group