}

Alumeco Koncernen skal have ny administrerende direktør

Odense, 9. januar 2019

 

Alumeco Koncernen skal have ny administrerende direktør

 

Efter samlet 35 år hos Alumeco, heraf 18 år i direktionen og de seneste 8 år som administrerende direktør, fratræder Jan Berthel efter eget ønske sin stilling som administrerende direktør for Alumeco Koncernen pr. 1. februar 2019.

 

Vi er kede af at skulle tage afsked med Jan Berthel, men har selvfølgelig forståelse for hans beslutning. Igennem sine mange år i virksomheden har han stået i spidsen for den flotte udvikling, der har transformeret Alumeco til en stor og succesfuld global koncern. Jan har været yderst værdsat hos Alumeco, og vi ønsker ham held og lykke fremover.

 

Fra 1. februar 2019 tiltræder Per Thanning Johansen stillingen som ny administrerende direktør for Alumeco Koncernen.

 

Per Thanning Johansen er 54 år og kommer fra BLÜCHER Metal A/S i Vildbjerg ved Herning, hvor han senest har varetaget stillingen som VP Global Drains og CEO. Han har en længere karriere bag sig fra internationale virksomheder og kommer med omfattende erfaring og kompetence inden for ledelse, internationalt salg og forretningsudvikling. Med Per får vi en dedikeret og internationalt orienteret administrerende direktør, der med sit erfaringsgrundlag kan sikre os fortsat udvikling og konkurrencekraft.

 

Vi ser frem til at byde Per velkommen og glæder os til, at vi sammen skal føre Alumeco Koncernen ind i fremtiden.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til undertegnede på email hs@alumeco.dk eller på tlf. +45 66 17 81 17.