Nyhedsbrev min tilmelding

Alumeco Nyhedsbrev

Please indicate topics of interests

Fill in all fields correctly.A technical error occurred.Thank you for your submission.

Lidt omkring vores nyhedsbrev

Som abonnent på nyhedsbrevet får du månedligt tilsendt en e-mail med:

-Nyheder og tips/tricks omkring metaller (aluminium, rødmetaller og rustfrit stål).

 

Vilkår

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så accepterer du, at Alumeco månedligt sender dig information på din e-mail, omkring aluminium.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen, ved at respondere på e-mailen med ”Afmeld nyhedsbrev/Sign off newsletter” og vi udsender udelukkende e-mails til e-mailadresser, vi har fået lov til at anvende, i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

 

Hvordan værner vi om dine fortrolige oplysninger?

Vi gør brug af strenge sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller ændring af de oplysninger, vi anvender i vores e-mail-system.

Alumeco sender ikke e-mail til dig eller ringer til dig for at bede om kodeord, kreditkortnumre eller andre private eller følsomme oplysninger. Du bør derfor ikke svare på- eller klikke på et link i en e-mail, som beder om den slags oplysninger fra Alumeco.

 

Persondata
Alumeco er dataansvarlig i forbindelse med, at du afgiver personoplysninger ved tilmelding til nyhedsbrevet.

Alumeco gemmer de afgivne personoplysninger i det tidsrum, hvor du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du vælger at framelde nyhedsbrevet vil samtlige af dine personoplysninger blive slettet umiddelbart efter.

Dine personoplysninger videregives ikke, og vil alene blive anvendt til håndtering af vores nyhedsbrev.


Ønsker du yderligere information vedrørende persondata, er du velkommen til at orientere dig i vores persondatapolitik, som fremgår af følgende link.